Retourvoorwaarden


Retourtermijn

Wanneer kan je niet retourneren

  • Na het verstrijken van de retourtermijn van 40 dagen.
  • Boeken die beschadigd zijn of gebruik sporen hebben.
  • Boeken die veelvuldig gebruikt zijn.

Het boek mag eenmalig gebruikt zijn

Het boek mag je bekijken en doornemen om vast te stellen uur en alleen om de inhoud, nut en het gebruik vast te stellen. Gebruik je het boek uitgebreider of vaker, dan kan hier waardevermindering voor gerekend worden. Hiervoor ben je zelf aansprakelijk.Beschadigd of defect artikel ontvangen?

Gratis retourneren

Als je aan de bovengenoemde eisen voldoet is retourneren in een brievenbuspakket gratis. Mail jouw naam, adresgegevens, telefoonnummer en mailadres. Ik zal z.s.m. een retourlabel voor een brievenbuspakket aanmaken en opsturen per mail. Mocht je ervoor kiezen om het in een grotere doos te verzenden dan ben ik genoodzaakt om € 3,- additionele verzendkosten in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met de terugbetaling van het bedrag wat jij betaald hebt voor het boek.

Indien niet binnen de 40 dagen retourtermijn of het wettelijke 14 dagen retourtermijn gemaild is. Ben ik niet verplicht een retour te accepteren.

Gebruik de originele doos voor het retour zenden of verpak het goed in een andere doos die door de brievenbus past, zodat het boek niet beschadigd.

Je kunt het beste het boek retourneren in de originele verpakking.